Cruises Lady O afgezegd

RCI heeft vandaag bekend gemaakt dat twee cruises en de transatlantiese cruise zijn afgezegd. De Oasis of the seas gaat naar ge droogdok in Cadiz om de schade te repareren.

Doordat maandag en bouwkraan op het achterdek van de Oasis of the seas is gevallen. De kraan heeft en beeldscherm in het Aqua theater verwoest, en paar Suites beschadigt, en het Aqua Park beschadigt. Het dok is ook beschadigt geraakt en kan ook momenteel niet meer gebruikt worden. In Cadiz ligt het grootste droogdok wat op korte termijn beschikbaar is maar momenteel ligt daar de Carnival Triumph voor de renovatie.

Bij de Oasis of the seas was onderhoud gepland aan de azipods. Maar omdat Freeport geen droogdok heeft en geen groot genoeg drijfdok heeft, werd net als de Allure of the seas en beetje opgetilt om onderhoud te plegen aan de azipods.

 

One comment