Norwegian Joy nieuwe look

De Norwegian Joy heeft een renovatie van $ 50 miljoen ondergaan en is inmiddels onderweg naar Seattle voor op 4 mei 2019.

Het is het tweede schip van de Breakaway-Plus klasse en zal zeven daagse cruises gaan maken naar Alaska vanuit Seattle met tussenstops als Ketchikan, Juneau, Icy Strait Point en Skagway, Alaska en Victoria, B.C. Vanaf het najaar zal het schip vanuit Los Angeles, Californië naar de Mexicaanse Riviera varen, evenals het Panamakanaal vanuit Los Angeles en Miami, Fla. Ze zal vanaf 2020 vanuit Miami varen.
Norwegian Joy is een van de meest innovatieve in de vloot, met primeurs uit de branche, waaronder een Kartbaan, een arena voor lasers in de open lucht en Galaxy Pavilion, een toegewijde virtual reality- en gaminglocatie. Ze is het enige schip in de vloot dat de categorie passagiershutten van het Concierge-niveau aanbiedt, met ruime suites met 24/7 conciërgeservice en privédiners. Na de uitgebreide revitalisatie beschikt Norwegian Joy over een verbeterde kartbaan en Galaxy Pavilion, evenals een verscheidenheid aan nieuwe restaurants en bars.

Op

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s