Norwegian Bliss verlaat bouwdok

De Meyer Werf heeft bekend gemaakt dat de Norwegian Bliss het grootste overdekte bouwdok van de wereld zaterdag morgen gaat verlaten. De NDR gaat live ter plekke zijn om alles vast te legen. Zoals bij elk schip dat word uitgedokt zal er misschien vertraging kunnen ontstaan door het weer. De Meyer Werf hout acht uur in de ochtend vast.

Voor het uitdokken zal het middenschip sectie van de AIDAnova worden uitgedokt voordat de de Norwegian Bliss de bouwhal kan verlaten en haar schoorsteen krijgen De  achtersteven en het middenschip sectie van de AIDAnova worden weer ingedokt en zullen worden samengevoegt.

Gerelateerde afbeelding

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s