Spectrum of the Seas krijgt Sky Pad

Royal Caribbean International heeft details bekendgemaakt van de Spectrum of the Seas.

Het zal de eerste van de lijnschepen zijn met een privésuite, want het schip van de Quantum-klasse krijgt ook nieuwe functies, eetconcepten voor meer dan 4.246 gasten. Het schip debuteert in Shanghai in juni 2019.

De Spectrum of the seas is voor de Chineese markt gebouwd en zal ook in China de cruisewereld representeren. Toen de Quantum of the seas naar China ging, hebben velen het cruisen voor zichzelf ontdekt. RCI hoopt dit ook met de Spectrum weer te kunnen doen.

Spectrum behoord tot de Quantum Ultra klasse en zal dus ook elementen van de Quantum klasse bevatten. Het schip is echter verder uitgewerkt en ontworpen.

  • De iconische Sky Pad, een virtuele realiteit, bungee-trampoline-ervaring op het achterschip van het schip. Gasten zullen zich vastmaken en hun VR-headset meenemen om ze naar een andere tijd en planeet te vervoeren
  • Hoofd eetzaal met drie niveaus en 1.844 zitplaatsen voor een verscheidenheid aan Chinese en westerse à-la-cartemogelijkheden
  • Windjammer Marketplace is 20 procent groter dan die op Quantum klass – een breed buffet aan Chinese en westerse gerechten, waaronder noedels, pizza, Japanse teppanyaki en mini-hotspot.
  • Het eerste exclusieve exclusieve gedeelte van Royal Caribbeanzal het schip bevatten, de prachtige Golden en Silver suite-accommodaties in een privé-enclave aan het voorste uiteinde van het schip op decks 13 tot en met 16 .
  • Vakantiegasten die in deze luxe suites geboekt hebben, hebben speciale keycard-toegang, een eigen lift en een speciaal restaurant en een lounge. Naast een scala aan exclusieve voorzieningen, hebben de gasten toegang tot The Balcony – een privé buitenruimte.

 

Andere speciale locaties zijn Wonderland’s Dadong, een nieuwe buitenpost van de Chinese chef-kok Dong Zhenxiang, bekend om zijn felbegeerde gebraden eendgerecht; Jamie’s Italian door de Britse sterrenkok Jamie Oliver; Izumi Japanse keuken; en Chops Grille komt ook in de line-up. Bovendien zullen de nieuwe theesalon en café-salon Leaf and Bean debuteren op de Royal Esplanade. De plek biedt een scala aan authentieke Chinese theesoorten, klassieke koffiedrankjes en vers gebakken Chinese en westerse desserts en gebak.

Wanneer Spectrum of the Seas in april 2019 debuteert, zal ze een 51-night transit-reis maken van Barcelona, ​​Spanje naar Shanghai.

Ondertussen zal de iconische en wijdverspreide Quantum of the Seas haar afscheidsseizoen varen vanuit Shanghai voordat ze in de zomer van 2019 naar Tianjin verhuist. De Voyager of the Seas zal naar de zomer terugkeren naar Hong Kong en Shenzhen, en zal routes varen voor Vietnam, Japan en de Filippijnen.

One comment