Carnival Victory word tot Carnival Radiance

Carnival Cruise Line heeft vandaag aangekondigd dat de 18 jaar oude Carnival Victory zal transformeren in de Carnival Radiance na een gigantisch droogdokbeurt.

De grootte refit van de Carnival Victory zal staan voor de continu moderniseren van de  26 schepen.

In 2013 werd al de Carnival Destiny zo gerenoveerd en hernoemd in Carnival Sunshine.

In 2019 krijgt de Carnival Triumph ook en refit en word hernoemd in Carnival Sunrise

Na een 38-daags droogdokbeurt van 18 maart 2020 tot 26 april 2020 in Cadiz, Spanje, zal Carnival Radiance weer in de vaart komen. De refit zal 200 Miljoen Dollar gaan kosten.Hierbij worden 100 nieuwe hutten toegevoegd, Spa word uitgebreid, hutten moderniseert en er komt en waterpark . Halverwege november zullen de thuishaven en route-details voor de nieuwe Carnival Radiance worden aangekondigd.

Nieuwe toevoegingen zijn Carnival’s opties voor eten en drinken, speciaal eten, winkelen en persoonlijke verzorging, activiteiten voor jongeren en familie, nieuw entertainment en meer.

De Carnival HubApp is nu beschikbaar op alle 26 schepen in de vloot en loopt vooruit op projecties met betrekking tot klantacceptatie.

Meer dan 20 procent van de specialiteit aan boord van specialiteitenrestaurants en excursie-excursies worden geplaatst met behulp van de HubApp, die bijdraagt ​​aan de dubbelcijferige stijging van de inkomsten aan boord sinds de introductie van de HubApp, zei Carnival.

Deze zomer kocht 40 procent van de gasten op de twee nieuwe schepen van de Vista-klasse de onboard-chatfunctie van de HubApp en de HubApp zorgt ook voor internetinkomsten, met een penetratiegraad van gemiddeld meer dan 50 procent van alle gasten in de hele vloot.

Carnival bestuurt nu een bezorgmogelijkheid voor “pizza overal” op geselecteerde schepen met als uiteindelijk doel gasten toe te staan ​​om rechtstreeks vanuit de HubApp voedsel- en drankopties te bestellen voor levering aan hun locatie aan boord.

Naast de toegevoegde HubApp-voordelen investeert Carnival in een verbeterde Wi-Fi-infrastructuur om in de hele vloot tegen 2021 robuustere service te bieden.

“We zijn enthousiast over de opwindende nieuwe keuzes die in onze vloot zijn toegevoegd, maar wat nog belangrijker is door de positieve reactie van onze gasten. Wanneer u alle geweldige voorzieningen en aanbiedingen aan boord combineert met de beste medewerkers in de cruise-industrie, hebben we een recept voor succes dat onze groei zal blijven voeden, “zei Duffy.

One comment