Regent besteld derde Explore

Regent Seven Seas Cruises  bestelde vandaag een derde cruiseschip van de huidige Explorer klass bij Fincantieri. Het zusterschip zijn de Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor staat gepland voor 2023.
Net als de twee zusterschepen biedt het nieuwe cruiseschip ruimte aan 750 passagiers met 54.000 GT op 224 meter lengte. De aankoopprijs voor het schip is Fincantieri met ongeveer 474 miljoen euro. De Amerikaanse rederij heeft de naam voor dit derde nieuwe gebouw nog niet bekendgemaakt.

Op dit moment bouwt Fincantieri in Ancona de Seven Seas Splendor, die in 2020 klaar zou moeten zijn. In 2016 was de Seven Seas Explorer het eerste luxe cruiseschip in deze klasse van schepen dat in dienst kwam.

Slechts een paar dagen geleden heeft het zusterbedrijf Oceania Cruises aangekondigd dat ze en bestelling van twee schepen hadden gemaakt.

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s