Mardi Gras krijgt grootste waterpark

Carnival Cruise Line heeft vandaag een aantal details bekend gemaakt die op de Mardi Gras te vinden zullen zijn. Omdat het en nieuwe en grotere klasse is, zullen veel nieuwe bezigheden en Highlits zijn

Op dit schip zijn er zes themazones verdeeld over 20 dekken.

Ook zullen er ook 20 verschillende passagiershutcategorieën en meerdere niveaus van ruime en suites.

De zes gebieden hebben een thema rond Grand Central, French Quarter, La Piazza, Summer Landing, Lido en The Ultimate Playground.

“Wanneer onze gasten plezier kiezen en een vakantie boeken op Mardi Gras, zullen ze veel primeurs en opwindende ervaringen opdoen, allemaal versterkt door de leuke sfeer die onze grote Carnival crew op elke cruise levert,” zei Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line . “We hebben speciaal Mardi Gras ontworpen om iedereen uit te nodigen om hun eigen persoonlijke leuke vakantie-ervaring te maken met opties die passen bij elke leeftijd, stemming of smaak.”

Grand Central is het groote atrium,(AIDAnova Theatrium) met drie hoge ramen van vloer tot plafond en een bar met uitzicht op de stuurboordzijde van het schip. Op een steenworp afstand zijn Bonsai Sushi en Bonsai Teppanyaki die worden uitgebreid van ontwerpen op bestaande schepen om hun populariteit bij gasten te weerspiegelen. Er is ook de allereerste speciale Punchliner Comedy Club waar gasten kunnen genieten van nachtelijke shows, en Piano Bar 88 voor sing-a-longs die de gasten samenbrengen in een intieme, feel-good omgeving.

The French Quarter bevindt zich op Dek 6 en is een knipoog naar de cultuur van New Orleans die levendig entertainment combineert met een ongeëvenaarde eetcultuur. De Franse wijk wordt bekleed met nieuwe bars, muziek en eetgelegenheden. Deze wijk is verbonden via een twee-dek hoge promenade die leidt naar een traditionele New Orleans jazzclub met live entertainment en drankjes.

La Piazza bevindt zich op Dek 8, met een Italiaans thema, inclusief informele familie-stijl Cucina del Capitano en 24/7 Pizzeria del Capitano tot een nieuw visrestaurant met een mediterraan thema.

Een andere plek op Deck 8 is de Summer Landing(AIDAnova Lanai Bar), die wordt omschreven als een chill-area, een thuis voor Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse met barbecue op gerookte wijze en ambachtelijke bieren van ParchedPig die direct aan boord worden gebrouwen.

Daarnaast zijn het Lido, op Dekken 16 en 17, en The Ultimate Playground, op decks 18-20 het typische Carnival WaterWorks, samen met een uitgebreid SportSquare. The Ultimate Playground is ook waar gasten de BOLT: Ultimate Sea Coaster vinden, de eerste achtbaan op zee.

De Mardi Gras komt in 2020 in de vaart en word door de Meyer Turku gebouwd. Het is het eerste schip van de XL klasse.