Na RCI en NCL ook MSC

MSC Cruises heeft aangekondigd en eigen cruise terminal te bouwen in Miami.

De terminals van PortMiami kunnen tegelijkertijd twee mega-cruiseschepen huisvesten, zodat de MSC gelijktijdig twee turnaround-cruises kan uitvoeren en tot 28.000 passagiersbewegingen per dag kan verwerken.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, zei: “Met nog eens 13 cruiseschepen die in de komende acht jaar tot onze vloot zullen toetreden, is onze ambitie om onze meest innovatieve scheepsklassen vertegenwoordigd te hebben in PortMiami, waardoor onze Noord-Amerikaanse markt een schat aan keuzemogelijkheden biedt. evenals internationale gasten.

“Met name de nieuwe terminal – die een van de meest innovatieve is die de branche heeft gezien – zal ervoor zorgen dat we onze gasten een verbeterde end-to-end ervaring van hoge kwaliteit kunnen bieden, terwijl ze zowel aan boord gaan als van boord gaan, waardoor ze bijdragen aan hun mogelijkheid om ten volle te genieten van elk moment van hun vakantie. ”

De werkzaamheden aan de nieuwe terminals beginnen 2020. Volgens schattingen van MSC Cruises zullen de werkzaamheden tegen het einde van 2022 voltooid zijn en zullen alle PortMiami-operaties volgens een verklaring worden overgedragen aan de nieuwe terminal.

inmiddels hebben Royal Caribbean International  met Terminal A en Norwegian Cruise line met de Pearl ook en eigen terminal in Miami.

One comment