Sky Pad op Mariner en Independence gesloten

Royal Caribbean sloot de Sky Pad-trampoline-bungee-rit op twee van zijn schepen nadat een passagier zijn bekken had gebroken toen de bungees in februari braken.

Casey Holladay, 25, was aan boord van het Mariner of the Seas-schip uit Miami met zijn vriendin toen hij besloot om de rit te proberen. De bungees die hem vasthielden braken af toen hij ongeveer 20 voet in de lucht was en hij landde op de dekvloer naast de trampoline.

Als onderdeel van onze inzet voor veiligheid, nemen we tijdelijk Sky Pad buiten dienst bij Mariner of the Seas en Independence of the Seas om verdere inspectie uit te voeren .”

De Independence of the Seas vertrekt vanuit Fort Lauderdale. Zowel Royal Caribbean’s Mariner als de Independence nemen gasten mee op Caribische cruises van drie tot vijf nachten.

Afbeeldingsresultaat voor Sky PadDe Sky Pad is ook een kenmerk van de Azië-gebaseerde Spectrum of the Seas van de cruiserederij, maar het bedrijf heeft niet gezegd of de rit was gesloten op dat schip.

De Mariner of the seas , een schip van 4.000 passagiers, was op een cruise in het weekend naar de Bahama’s toen Holladay de rit gebruikte. Royal Caribbean heeft ongeveer $ 100 miljoen besteed aan de renovatie van het 16-jarige schip onlangs om duizenden passagiers zoals Holladay naar het cruisen te brengen. Het luchtkussen is toegevoegd tijdens de renovatie.