Fred. Olsen fleet meet 2021

Vorige week hebben gasten van Fred. Olsen Cruise Lines de kans gehad om te stemmen op hun favoriete naam voor het komende evenement. Er waren drie namen om uit te kiezen – Four Fred’s in Lissabon, Four Ladies in Lissabon en Four B’s in Lissabon – evenals de mogelijkheid voor kiezers om hun eigen namen voor te stellen

Andere opties die naar voren werden gebracht, waren onder meer de Portugese parade van Fred, de liaison van Lissabon van Fred en de liners in Lissabon.

De stemming werd zondagavond afgesloten met Four Ladies in Lissabon als winnaar, met in totaal 63% van alle stemmen.

Ben Williams, Head of Digital bij Fred. Olsen Cruise Lines zei:

“Het was geweldig om onze gasten bij de naamgeving van dit evenement te betrekken. Velen hebben online genoten van ons virtuele cruise-programma en dit was de perfecte manier om dank te zeggen voor al hun steun.

“We hadden plezier bij het bekijken van de inzendingen toen ze binnenkwamen, met enkele van de leukere opties, waaronder ‘Four Lucky Ladies in Lisbon‘, ‘Four Legends in Lisbon’ en ‘Four Portuguese Tarts’, maar we hadden een duidelijke winnaar. ”

De vier schepen van Fred.OlsenBalmoral, Braemar, Boudicca en Black Watch – zullen op 22 oktober 2021 in Lissabon samenkomen. De nieuwe vlootbijeenkomst werd in april gelanceerd na de annulering van het geplande Four Fred.s in Funchal-evenement, dat zou plaatsvinden op 4 april 2020.