Pacific Princess gaat naar Azamara

Sycamore Partners is de nieuwe eigenaar van de Pacific Princess, aangezien de private-equityfirma niet alleen Azamara heeft gekocht, maar volgens een verklaring een vierde R-klasse schip aan de vloot toevoegt.

“Deze toevoeging, in afwachting van de afronding van de transactie die eerder deze maand werd aangekondigd en dat Sycamore Partners een definitieve overeenkomst is aangegaan om Azamara over te nemen, markeert onze nieuwe toekomst van groei en nieuwe kansen om meer bestemmingen en gemeenschappen te bereiken dan ooit tevoren”, zei Carol Cabezas, Chief Operating Officer, Azamara, in een brief aan gasten.

Sycamore Partners heeft de Pacific Princess gekocht, een voormalig R-klasse schip dat qua grootte vergelijkbaar is met onze drie zusterschepen. Net als Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit kan onze nieuwste aanwinst in intieme rivieren varen, kleinere , en ook minder drukke havens waar andere schepen geen toegang toe hebben, “zei ze. “

Het biedt een uitstekende ruimte voor het vormen van speciale verbindingen zonder dat u zich overvol voelt. Voordat we weer in gebruik worden genomen, zullen we een boeg-tot-achtersteven renovatie voltooien die de zachte, natuurlijke tinten en elegante accenten van haar zusterschepen zal weerspiegelen met een paar nieuwe elementen aan boord. En natuurlijk kun je diezelfde intieme ervaringen en persoonlijke accenten verwachten waar Azamara bekend en geliefd om is. “

Het schip vaart in 2022 zijn eerste seizoen in Europa.