Ambassador Cruise Line doopt Ambience

Ambassador Cruise Line heeft officieel haar eerste schip, de Ambience, gedoopt met doopmoeder Sally Gunnell OBE.

De voormalige Britse atleet en Olympiër doopte het eerste schip in de vloot van Ambassador tijdens een speciale ceremonie op 19 april in London Tilbury.

Meer dan 500 gasten, partners en leveranciers waren aan boord om getuige te zijn van de naamgeving en zegening van het schip.

Er was ook een negengangenmenu inclusief de kenmerkende “Baked Alaska”-parade van Ambassador, en gasten konden de hele nacht dansen op verschillende uitgaansgelegenheden aan de andere kant van het schip.

CEO, Christian Verhounig zei: “Bijna 25 jaar geleden, op deze dag, kwam ik bij mijn eerste cruiseschip als barkelner. Hoewel ik op slag verliefd werd op de cruise-industrie, had ik nooit kunnen bedenken dat ik op een dag de CEO van een gloednieuwe cruisemaatschappij zou zijn en getuige zou zijn van de naamgeving van het eerste schip.

“Het lanceren van een cruisemaatschappij tijdens de pandemie toont ons geloof in en toewijding aan de cruise- en reisindustrie”, zei hij. “Duurzaamheid is ook belangrijk voor ons. We hebben aanzienlijke bedragen geïnvesteerd in het upgraden van Ambience, waaronder het IMO Tier III-compatibel maken van het schip, waardoor Ambience in de meest ecologisch beschermde gebieden over de hele wereld kan varen.”

Doopmoeder Sally Gunnell zei: “Het is een absoluut genoegen om meter te zijn voor het eerste schip van Ambassador Cruise Line, Ambience. Ambassador viert deze maand zijn eerste verjaardag en heeft zich sinds de lancering in 2021 stevig gevestigd in de cruise-industrie. Ambassador heeft een verzameling merkwaarden waar ik sterk in geloof, van gemeenschap en welzijn tot duurzaam en ethisch zijn. Deze toewijding toont aan dat Ambassador een verantwoordelijke cruisemaatschappij is en een waarmee ik zeer vereerd ben om mee samen te werken.”