Discovery Princess gedoopt

Tijdens een ceremonie die vrijdag werd gehouden in de haven van Los Angeles, verenigden televisiesterren en presentatoren zich als peetouders en kregen ze officieel de naam Discovery Princess. De peetouders waren onder meer modeontwerper Randy Fenoli, chef-kok Alex Guarnaschelli, ontwerper en fabrikant van speciale effecten Adam Savage, en makelaar in onroerend goed en extraordinaire flipper Page Turner.

Terwijl ze samen met kapitein Gennaro Arma bij de Retreat Pool op het open dek van Discovery Princess stonden, spraken ze uit: “We noemen dit schip Discovery Princess. Moge God haar zegenen en allen die op haar varen.”

Vervolgens stuurden ze een gigantische fles champagne ter grootte van Nebukadnezar tegen het schip voor de feestelijke smash, waarmee ze de Discovery Princess officieel verwelkomden in de vloot van Princess Cruises, ’s werelds toonaangevende internationale cruisemaatschappij en leider aan de westkust.

De ceremonie met het thema “Discover Our World” vermengde maritieme traditie met hedendaagse elementen, ter ere van het exclusieve, zevenjarige Discovery at SEA™-programma van de cruisemaatschappij – en bracht de geest van nieuwsgierigheid en verkenning naar elke cruise door middel van merkervaringen zoals Shark Week at Sea, exclusief excursies aan wal en activiteiten aan boord, zoals de jeugdcentra Camp Discovery en Stargazing at SEA.

“Vandaag is een feest om nooit te vergeten, aangezien ons nieuwste schip, Discovery Princess, officieel is genoemd door deze getalenteerde groep experts en persoonlijkheden – Randy, Alex, Adam en Page“, aldus John Padgett, president van Princess Cruises. “We kunnen geen passende peetouders meer bedenken om deze belangrijke mijlpaal te markeren.”