Azamara Onward gedoopt

Azamara heeft Azamara Onward officieel toegevoegd aan haar vloot met vier schepen, na een feestelijke doopceremonie in Monte Carlo.

De doopceremonie werd geleid door de president van Azamara, Carol Cabezas, en Azamara Onward doopmoeder, Beth Santos, oprichter en CEO van het wereldwijde gemeenschaps- en lifestylemerk Wanderful.

“We zijn verheugd om Azamara Onward te introduceren en dit speciale moment te delen met onze trouwe gasten”, aldus Carol Cabezas, President van Azamara. “Dit is een opwindend nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf en we zijn ons hardwerkende team zowel aan boord als offshore zo dankbaar dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Samen kijken we ernaar uit om Azamara Onward en onze liefde voor reizen verder te brengen dan ooit tevoren, om nog meer gasten in contact te brengen met de vele mensen en culturen van de wereld.”

Voorafgaand aan de ceremonie waagde Azamara Onward zich van Barcelona naar Monte Carlo op een spannende vijfdaagse pre-inaugurele reis, die onderweg stopte in Marseille, Frankrijk en Porto Venere, Italië.

Bij aankomst in Porto Venere werden gasten verwelkomd in een speciale verhoogde versie van Azamara’s kenmerkende AzAmazing Event, waar ze aan de wal werden begroet door een meeslepend cultureel feest compleet met live Italiaans opera-entertainment naast heerlijke lokale gerechten en een ontspannen wandeling om unieke middeleeuwse hoekjes langs de carrugio te ontdekken , of hoofdstraat.

Gasten gaan vervolgens op pad om de Cinque Terre te verkennen via drie speciaal samengestelde excursies aan wal, ‘Wine Tasting in Cinque Terre‘, ‘Hike through Cinque Terre‘ en ‘Best of Cinque Terre‘, waarbij ze de kleurrijke dorpen van de regio verkennen, genietend van buitengewone lokale wijnen en hartige delicatessen en waag je je op de beroemde Chiesa di San Pietro voor een perfect panoramisch uitzicht. De reis eindigde in Monte Carlo met een kenmerkend White Night Party-feest, een avondfeest aan boord waar cruisers genieten van een feestelijk feest met het Azamara-team en de bemanning voordat ze tot diep in de nacht dansen.

Op de dag van inscheping van de eerste reis van Azamara Onward, werd de traditionele doopceremonie van het schip aan boord gehouden in de haven van Monte Carlo, bijgewoond door de trouwe partners van Azamara, met een warm welkom door cruisedirecteur Eric De Gray, muzikaal optreden van Chœur d’enfants , en zegeningen door Rabbi Howard Apothaker en pater John McCrone. De president van Azamara, Carol Cabezas en pater, Beth Santos, spraken elk betekenisvolle woorden aan de aanwezigen, gevolgd door de ceremoniële flesbrekende traditie van de meter om de doop van Azamara Onward af te sluiten en het schip geluk te brengen tijdens zijn toekomstige reizen.

“Ik ben zo vereerd dat ik ben geselecteerd als pater van Azamara’s nieuwste schip, de Onward”, zegt Beth Santos, CEO van Wanderful. “Dit is zo’n symbolisch moment, niet alleen voor Azamara, maar voor de hele reisindustrie. Na twee jaar pauze, kijken we ernaar uit om verder te gaan met een nieuwe mindset, nieuwe avonturen en nieuwe kansen om te leren hoe we betere reizigers kunnen zijn.”

Na de doopceremonie en de traditionele doop, zal het schip vertrekken voor een eerste reis van elf nachten door de Middellandse Zee, vertrekkend vanuit Monte Carlo en eindigend met een overnachting in Ravenna, Italië.