Video: Holland America Line: Countdown to Koningsdam

MS KoningsdamIn afwachting van de lancering van het MS Koningsdam volgend jaar april zal Holland America Line de komende periode een serie van korte video’s onder de naam ‘Countdown to Koningsdam’ publiceren met updates over de laatste fase van de bouw. In elke video spreekt een belangrijke officier van het schip of een leidinggevende van de rederij over de voortgang op zijn of haar onderdeel. Daarbij worden ook beelden getoond van de buiten- en binnenkant van het MS Koningsdam op de scheepswerf Marghera van Fincantieri. Alle video’s worden gepresenteerd door Jonathan Rogers, de inaugurele cruise director van de Koningsdam.

Aan het woord komen o.a. Stan Kuppens (hotel director) over het atrium van het schip, Linda Springmann (vice president deployment and tour marketing) over de routes in het inaugurele jaar, Michael Smith (senior vice president of guest experience product development) over The Dining Room, Gerald Bernhoft (director of Mariner Society) over het loyaliteitsprogramma en Bill Prince (director of entertainment) over het theater World Stage.