AIDAprima word eindelijk gedoopt

Afbeeldingsresultaat voor AIDAprima taufe

AIDAprima word vandaag eindelijk gedoopt door Emma Schweiger. Niet alleen in Hamburg maar ook op de hele vloot viert mee. Zaterdagavond word op elk schip en doopparty  gehouden en kan de doop tussen 21:30 en 22:45 live gevolgd worden.

AIDAluna verlaat samen met AIDAvita om 22:00 uur de haven van Kiel.                                           Ook AIDAcara en AIDAstella verlaten samen om 22:00 de haven van Palma de Mallorca.

Om 20:00 verlaat AIDAprima Cruise Center Steinwerder om en rondje te maken in de haven.

Om 21:50 neemt AIDAaura (2) haar dooppositie in bij de Landungsbrücken in.                              Om 22:00 neemt AIDAprima(3) haar dooppositie in en word vervolgens gedoopt door Emma Schweiger tijdens en lazershow.

Om 22:30 begint het havenvuurwerk