Grooste Cruiseschip verlaat Europa

Grootste Cruiseschip verlaat Europa

Afbeeldingsresultaat voor Harmony of the seas

Vandaag begint het grootste cruiseschip, de Harmony of the seas Afbeeldingsresultaat voor Le gigantisme de l'Harmony of the Seas vu d'hélicoptère...haar reis naar Amerika.     Het derde schip van de Oasis klasse van RCI (wat eerst als Oasis 3 bekend stond) wat bij STX France in Saint-Nazaire werd gebouwd begint aan haar routine cruises.         De Harmony of the seas heeft sinds dat ze uit Saint-Nazaire vertrok door de Middellandse zee gevaren.  Daarbij heeft ze ook in Rotterdam aangemeerd.

De Harmony of the seas zal om 18:00 vertrekken uit Barcelona vertrekken om nog Palma de Majorca en Malaga aan te doen om op woensdag naar Fort Lauderdale (Port Everglades)  te vertrekken, waar ze begroet word door de Oasis en Allure of the seas.

 

 

 

 


De Harmony of the seas in Vlaardingen en Hoek van Holland

One comment