Doop AIDAperla in Palma de Mallorca

Doop AIDAperla in Palma de Mallorca

Afbeeldingsresultaat voor AIDAperla

AIDA Cruises heeft officieel bekend gemaakt dat AIDAperla op 30 Juni 2017 in Palma de Mallorca word gedoopt. Het in 2011 bestelde zusterschip van de AIDAprima is het tweede schip van de Hyperion-Klasse van AIDA cruises. Na een project van 5 jaar en de bouw van 1,5 en 2 jaar zal met de ingebruikname van AIDAperla eindelijk en einde komen aan het schandaal met de scheepswerf in Nagasaki. In 2014 werd al en verlies van 425 Miljoen gemeld, wat bijna een schip is van 455 Miljoen, Volgens de werf zal de herinrichting van de cabines de kosten in de hoogte laten schieten.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s