Carnival Horizon overgedragen

Carnival Cruise Line heeft in het Italiaanse Monfalcone het nieuwste schip Carnival Horizon overgenomen van de Fincantieri werf overgenomen.

Het is wel in Marghera gebouwd maar werd voor de afbouw naar Monfalcone gebracht.

Het is het zuster schip van de Carnival Vista. In 2019 zal dan het laatste schip van de Vista klasse in de vaart komen, de Carnival Panorama.

Carnaval Horizon heeft en Havana Bar & Pool, SkyRide op SportSquare (een 800-voet-lange baan rond de bovenste dek dat passagiers kunnen omcirkelen in pedaal-aangedreven capsules , en Seafood Shack plus tal van ruimtes zoals hebben de eerste IMAX op zee. Het Clubhuis heeft binnen- activiteiten zoals mini-bowling en arcade-stijl basketbal, voetbal, volleybal en tafeltennis. Het schip zal ook SkyGreens, een mini-golfbaan op dek 12.