TUI cruises probeert de capaciteit hoog te houden

Deze week is de nieuwe Mein Schiff 1 in de vaart gekomen.

Mein Schiff 1 is de vijfde nieuwbouw van de rederij Tui cruises wat in in mei 2018 in de vaart komt. Het schip is vergeleken met de Mein Schiff 3 tot 6 het schip behoort wel tot de nieuwe generatie. Het schip is dan ook 20 meter langer, dus 15 meter lang, 35 meter breed en heeft en passagiers capaciteit van 2.894 in 1.447 cabines.

Daarom is de oude Mein Schiff 1 het droogdok in gegaan in Cadiz en omgetovert tot Marella Explorer 1. Na de droogdok beurt zal het schip wisselen tot Marella Cruises.

Oorspronkelijk zal ook de Mein Schiff 2 ook naar Marella wisselen. Maar omdat de pas bestelde Mein Schiff  7 pas in 2023 komt, zal de oude Mein Schiff 2 (vervangen door de nieuwe Mein Schiff 2) De oude Mein Schiff 2 zal dan ook omgedoopt worden tot Mein Schiff Herz (Hart)Afbeeldingsresultaat voor Mein Schiff Herz