Voorbereiding AIDAnova volle toeren

Vandaag in Papenburg bij de Meyer Werf, lopen de voorbereidingen voor het uitdoken van de AIDAnova niet alleen op volle toeren, maar is vanochtend bekend gemaakt dat de Familie Mirza uit Hessen het schip gaan dopen op 31 augustus.

Moeder Sonja (30), Vader Asad (33) als ook Sophie (2) en Adrian (3) zijn sinds hun eerste AIDA cruise echte AIDA fans geworden. Zij zijn de gelukkigen die door het Casting van het blad BILD uit honderden zijn uitgekozen.

De komenden twee weken gaat het snel, want aanstaande Dinsdag word de AIDAnova uit het bouwdok gehaald om plaats te maken voor de Spectrum of the seas en om verder afgebouwd te worden. En dan tien dagen later word nog voor dat het schip de scheepswerf heeft verlaten (laat staan overgedragen aan AIDA Cruises) voor de bouwhal gedoopt.

Ik zelf ben drie weken geleden ook op de Meyer Werf geweest, maar moest de bezichtiging op de Meyer Werf afzeggen omdat ik last van mijn Alvleesklier had.

One comment