Carnival Triumph word Carnival Sunrise

Afgelopen maand is door Carnival bekend gemaakt dat de Carnival Triumph en renovatie van 200 miljoen dollar zal ondergaan. Na de renovatie zal het schip dan ook Carnival Sunsrise gaan heten, om de renovatie te benadrukten. Het schip zal dan vallen onder de Sunshine klasse. In 2013 werd deze renovatie al bij de Carnival (Destiny) Sunshine. Het schip zal vanaf 1 maart in Cadiz twee maanden het droogdok ingaan. Tijdens deze periode zullen de Carnival populaire voorzieningen qua eetgelegenheden, bars en entertainment worden toegevoegd. Daarnaast worden ook de hutten onder handen genomen.

Na de hernoeming op 29 april 2019 zal het schip cruises vanuit Norfolk varen. In april vanuit New York en dan vanaf okter zal het schip vanuit Fort Lauderdale varen.

Op  werd bekend dat Carnival Triumph de Carnival Sunrise zal worden.

Op  was er en brand uitgebroken, toen het schip in het droogdok in Cadiz was.