Symphony of the seas gedoopt

Gisteren is in Miami voor het nieuwe cruise terminal de Symphony of the seas gedoopt
De doopfamilie, acteurs Alexa en Carlos PenaVega, samen met de 23-maanden oude zoon Ocean hebben het grootste schip van de Royal Caribbean International.

Met bijna 1.000 genodigden werd Symphony of the Seas gedoopt terwijl hij aan de kade stond bij de nieuwe Terminal A van de cruisemaatschappij in PortMiami, waardoor de grootste naamgevingsceremonie in de geschiedenis van Royal Caribbean werd gehouden.

Het evenement werd doordrenkt met moderne elementen – variërend van een elektronische violist die de menigte tijdens de ceremonie een serenade gaf, tot een verbluffende zeilprestatie door bijna 400 gechoreografeerde drones – en ook een aantal lokale Miami-invloeden verwerkt, zei het bedrijf.

De Marching Band van de Florida International University begon met de viering, terwijl studenten van Miami Southridge Senior High de gelegenheid op het podium vierden met een drumline-uitvoering.

Symphony of the seas is het vierde schip van de Oasis klasse en momenteel het grootste cruise schip ter wereld

Symphony of the Seas NamingDoor de samenwerking van Royal Caribbean met het GRAMMY Museum was Miami Southridge Senior High een van de 20 middelbare scholen in het openbare district Miami-Dade County dat een door Royal Caribbean gefinancierde beurs ontving via het GRAMMY Museum Signature Schools-programma, dat programma’s voor muziekeducatie ondersteunt. achtergestelde middelbare scholen.