Mardi Gras krijgt achtbaan

Vandaag heeft Carnival cruise Line bekend gemaakt dat de Mardi Gras en achtbaan aan boord zal hebben. De Bolt Ultimate Sea Coaster. Met de elektrische achtbaan kan je maximaal met 60 km per uur over de 243 meter lange baan scheuren. Je mag zelfs de snelheid bepalen. En net als in en pretpark kan je ook je eigen foto laten maken.

De Mardi Gras word gebouwd door Meyer Turku en komt in 2020 in de vaart en is vernoemd naar het eerste schip van de vloot dat in 1972 in de vaart kwam. Met het zusterschip dat nog geen naam heeft zal het 50 jarige bestaan van Carnival Cruise Line gevierd worden

2 comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s