Man verdronken op Caribbean Princess

Vandaag is bekend geworden dat op de Caribbean Princess en man in de dertig verdronken in het zwembad op dek 15. De man zal tussen Cozumel en Fort Lauderdale van de vorige reis levenloos in het zwembad zijn gevonden. Passagiers geven aan dat het zwembad niet gesloten was terwijl dat in de nacht wel moet gebeuren om zulke voorgevallen te voorkomen. De avond ervoor was en poloparty op de dek 15. De man zal later naar de Skywalkers Lounge zijn gegaan om verder te voeren. Ongeveer om 5 uur in de ochtend werd de man in het zwembad gevonden. Eerste hulp mocht niet baten. In 2014 en 2015 waren ook zulke vergelijkbare incidenten op andere Princess schepen

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s