Astoria verlaat CMV

In 2021 zullen twee schepen in de vloot van Cruise en Maritime Voyages (CMV). CMV heeft wel de moeilijke beslissing genomen om het chartercontract voor de Astoria niet te verlengen. Het cruiseschip verlaat de CMV-vloot en 2020 wordt haar afscheidsseizoen.

De Azoren met 550 passagiers (omgedoopt tot Astoria) kwam in januari 2015 bij de CMV-vloot om de Discovery (zusterschip van de Love Boat) te vervangen. Een inaugurele reis van 30 nachten van Plymouth op 26 januari 2015 naar West-Indië, zette een koers uit met gevarieerde cruisetrajecten. In 2016 begon het met een zomercharter aan de Franse touroperator Rivages du Monde met CMV-veerboten in de lente en de herfst vanuit het VK, die vijf jaar zijn doorgegaan.

Het afscheidsseizoen van Astoria omvat vier cruises vanuit Poole in maart en april plus drie afvaarten vanuit Hull in september en oktober. Chris Coates, groep commercieel directeur van CMV zei: “Hoewel we triest zijn om afscheid te nemen van Astoria, vooral omdat ze een sterke en loyale aanhang heeft opgebouwd, zijn we verheugd over het vooruitzicht dat Pacific Dawn en de Pacific Aria van P&O Australia toetreedt tot de vloot in 2021 en een ander schip in traditionele stijl voor de Britse cruisemarkt. ”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s