CMV 2 nieuwe schepen, 2 nieuwe namen

Vandaag zijn de om de namen van de twee nieuwe schepen voor de twee schepen onthult die van P&O Australia naar CMV worden overgeplaatst. Op hebben we aangekondigd dat we volgend jaar twee schepen van P&O Australia in Singapore zullen afleveren.

Als een eerbetoon en viering van de onverschrokken en moedige exploits en reizen van vroegere vrouwelijke ontdekkingsreizigers en avonturiers, heeft CMV besloten om hun werkelijk opmerkelijke prestaties te erkennen door onze twee nieuwe schepen naar hen te vernoemen.

CMV selecteerde vijf grote namen voor de Pacific Dawn, die het vlaggenschip Columbus overnemen, en nodigde leden van de Columbus Club en volgers op sociale media uit om hun favoriete keuze te maken en de winnende naam met 41% van de totale stemmen is Amy Johnson.

Pacific Aria, die onder de merknaam TransOcean Cruises voor de Duitse markt zal varen, krijgt de nieuwe naam Ida Pfeiffer.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s