Cruises Westerdam geanuleerd

Nadat de Westerdam noodgedwongen naar Cambodja moest aanmeren en onder strenge controle de passagiers van boord mochten, heeft Holland America Line besloten om de Aziatische cruises van Westerdam in maart en april 2020 te annuleren.

Details en routes met betrekking tot de inzet van de Westerdam tot begin mei zullen de komende dagen worden verstrekt.

“Holland America Line volgt nauwlettend de zeer vloeiende en evoluerende situatie met betrekking tot de mogelijkheid om cruiseschepen in Azië succesvol te exploiteren vanwege de regionale zorgen rond COVID-19. We willen onze gasten nooit teleurstellen, maar we hebben er geen vertrouwen in dat we kunnen een cruise-ervaring leveren die aan hun verwachtingen voldoet, “zei de HAL.

Alle gasten ontvangen een volledige terugbetaling van het betaalde cruisetarief. Elke gast ontvangt ook een toekomstig cruisetegoed van 25-50% van het betaalde tarief, afhankelijk van de vertrekdatum en terugbetaling van eventuele annuleringskosten.

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s