Dream Cruises weer van start

Dream Cruises heeft vandaag de cruiseservice in Singapore hervat.

De World Dream is vertrokken op haar Super Seacation-reisroute van twee en drie nachten, gericht op de Singaporese markt.

Het schip, dat 3.400 passagiers kan herbergen, vaart met een verminderde capaciteit van 50 procent.

Volgens Dream Cruises zijn ongeveer 1.400 mensen op de eerste hervatte reis.

“Het is een grote eer voor ons om onze lange en vruchtbare samenwerking met Singapore, die in 1993 begon, bijna 30 jaar geleden, voort te zetten”, aldus Michael Goh, president van Dream Cruises. “We hadden dit niet alleen kunnen doen, en ik wil graag de grote steun erkennen die we hebben gekregen van de Singaporese autoriteiten – en vooral van de Singapore Tourism Board voor hun vertrouwen en vertrouwen in ons.”

Onder de ervaringen die beschikbaar zijn aan boord van de Super Seacation-cruises van World Dream zijn theatershows, virtual reality-games, waterglijbanen en een zipline die 18 dekken boven de oceaan hangt. Elke reis wordt volgens het persbericht afgesloten met een lasershow op zee.

“Door de hervatting van de cruiseactiviteiten zal Genting Cruise Lines ook zijn toewijding versterken om de zeevaartkansen in Singapore nieuw leven in te blazen en lokale cruisetalenten te cultiveren door middel van nieuwe werkgelegenheidsperspectieven en educatieve partnerschappen die Singaporezen meer banen zullen bieden tijdens deze moeilijke pandemieperiode,” verklaarde het bedrijf.

Het voegde eraan toe dat Genting Cruise Lines zijn gezondheid, hygiëne en operationele protocollen de afgelopen twee maanden volledig opnieuw heeft onderzocht om “de veiligste omgeving voor iedereen aan boord te garanderen”.