muntceremonie Celebrity Beyond

Vandaag hield Celebrity Cruises de traditionele muntceremonie en legde de kiel voor de Celebrity Beyond, het volgende schip in de Edge klasse, dat volgens een persbericht in het voorjaar van 2022 moet worden opgeleverd.

“In een jaar waarin de kracht van onze industrie voortdurend op de proef is gesteld, is het bemoedigend dat we verder gaan met het bouwen van Celebrity Beyond“, aldus Richard Fain, voorzitter van de Royal Caribbean Group, het moederbedrijf van Celebrity Cruises. “Celebrity Beyond geeft aan dat als we ons voorbereiden om weer in dienst te treden, we dat zelfverzekerd en met groot optimisme over de toekomst doen. “

“Dit is een trots en opwindend moment, want Celebrity Beyond zal doorgaan met het verheffen van een toch al ongelooflijk innovatieve en transformerende serie schepen voor ons merk – en de industrie”, aldus Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. “Ik bedank al mijn geweldige collega’s en onze ongelooflijke partners op de scheepswerf voor het feit dat ze ons een stap dichter bij het tot leven brengen van Celebrity Beyond hebben gebracht. We hebben een aantal speciale verrassingen gepland met Celebrity Beyond en ik kan echt niet wachten om haar met de wereld te delen. “

“Dit evenement is een nieuwe mijlpaal in het succesverhaal dat we al decennia delen met Royal Caribbean Group en Celebrity Cruises“, aldus Laurent Castaing, General Manager van Chantiers de l’Atlantique. “Samen zullen we opnieuw streven naar uitmuntendheid, om een ​​derde juweeltje toe te voegen aan de prestigieuze Celebrity Edge klasse.”

Tobias King, projectmanager voor Celebrity Cruises, en Sébastien Le Boulluec, projectmanager Edge Series bij Chantiers de l’Atlantique hadden de eer om de ceremoniële munt in de kiel te plaatsen voor de muntceremonie.