Pacific Princess krijgt nieuwe naam

Azamara heeft vandaag de naam en de scheepsoverdracht van het nieuwe schip, Azamara Onward, bekendgemaakt.

De overdracht van het schip, die plaatsvond op 15 maart 2021, valt samen met de overgang van Azamara naar een onafhankelijk merk en cruisebedrijf.

Het schip voer voor het laatst als de Pacific Princess.

“Vandaag markeert een nieuw begin voor Azamara, aangezien we onze capaciteit vergroten en onze reis beginnen als een onafhankelijk cruisebedrijf. Ons prachtige nieuwe schip heeft toegang tot kleinere havens en stelt ons in staat om onze gasten naar nog meer bestemmingen te brengen”, aldus de president van Azamara, Carol Cabezas. “Toen we een unieke naam kozen, realiseerden we ons dat ons vierde schip het begin was van een nieuw avontuur en we kozen een naam die de mooie toekomst viert voor het merk, onze gasten en de industrie als geheel.”

Het merk heeft de naam Azamara Onward gekozen, wat staat voor vooruitgaan in ruimte of tijd. De naam is bedoeld om gevoelens van veerkracht, positiviteit en de eindeloze mogelijkheden van de toekomst op te roepen. Als geheel weerspiegelt de naam het traject van het merk en de reis naar het volgende hoofdstuk.

“Azamara heeft een mooie toekomst en is gepositioneerd om te blijven groeien als een onafhankelijk bedrijf”, aldus Orlando Ashford, Executive Chairman van Azamara. “We kunnen niet wachten om onze trouwe klanten weer te verwelkomen, evenals degenen die nieuw zijn bij het merk, met onze uitgebreide vloot met meer unieke Destination Immersion-programmering en reisroutes.”

Azamara Onward voegt zich bij de bestaande vloot van het merk: Azamara Pursuit, Azamara Journey en Azamara Quest. Het nieuw aangeschafte schip, momenteel aangemeerd in Civitavecchia, zal een uitgebreide renovatie ondergaan om het merk Azamara te weerspiegelen. Azamara Onward zal naar verwachting in 2022 voor zijn eerste seizoen door Europa varen.