Margaritaville gaat samenwerken met Bahamas Paradise Cruise Line

Margaritaville Resorts & Hotels zal in 2022 een cruisemerk exploiteren en kondigde een samenwerking aan met Bahamas Paradise Cruise Line.

De Margaritaville Paradise, de voormalige Grand Classica, zal op 30 april 2022 van start gaan na wat naar verwachting een uitgebreide refit op Grand Bahama zal zijn.

Het gerucht gaat al lang dat de in Florida gevestigde hotelgroep overweegt de cruise-industrie te betreden en krijgt nu een bestaande marine- en hotelactiviteitenbasis die kan worden gemengd met het hotel- en resortmerk en de klantendatabase.

Het schip zal varen onder het Margaritaville at Sea-merk en de hotelgroep verwacht meer schepen toe te voegen, verwijzend naar de Margaritaville Paradise als het eerste schip.

Het bedrijf zei dat de Margaritaville Paradise een twee nachten durende route zal gaan varen van de haven van Palm Beach naar Freeport, Grand Bahama Island.

“Voor mij is het enige dat beter is dan op een strand aan de oceaan te zijn, om op de oceaan te zijn. Nu kun je ons volgen”, zei zanger, songwriter en bestsellerauteur Jimmy Buffett in een voorbereidende release.

“Margaritaville at Sea wordt een nieuwe, spannende en leuke manier voor gasten om te ontsnappen en vakantie te vieren in Margaritaville”, zegt John Cohlan, CEO van Margaritaville. “Van oceanen tot meren, Margaritaville heeft een organische band met het water en met Margaritaville at Sea kunnen we onze iconische levensstijl, resortervaringen en uitstekende service direct aan zee brengen. We kijken ernaar uit om gasten op en in het paradijs te zien.”

“We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking nu we Margaritaville at Sea lanceren vanuit de haven van Palm Beach. We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben gebouwd bij Bahamas Paradise Cruise Line en waarderen onze loyale klanten en handelspartners die ons zoveel hebben bijgestaan. We zijn enthousiast over deze volgende fase van onze evolutie, onder de naam Margaritaville at Sea. Het samenwerkingsconcept zal een andere dimensie aan de cruise-industrie toevoegen en een nieuw publiek van reizigers aanspreken”, voegt Oneil Khosa, CEO van Bahamas Paradise Cruise Line, toe als CEO van Margaritaville at Sea.

Margaritaville at Sea biedt gasten de authentieke cultuur, entertainment en eten van Margaritaville op weg naar een prachtige bestemming op Grand Bahama Island. De ervaring wordt aangevuld met een ongeëvenaarde, persoonlijke benadering van de gastenservice van begin tot eind via valetservice en exclusieve cruiseterminals voor een vlottere in- en ontscheping. Het is de perfecte samenwerking in het paradijs,” zei Khosa.