Lady 4 heet…

“We zochten een naam die de waarden en het ethos van ons merk illustreert, de meest waarheidsgetrouwe weergave van onze missie om ‘een epische zeeverandering voor iedereen te creëren’. Omdat ons doel altijd is geweest om een ​​heldere en stralende ervaring voor onze passagiers te creëren – net zoals de glinsterende zeeën waarop Brilliant Lady zal zeilen – was het alleen maar passend dat onze vierde scheepsnaam dat weerspiegelt”, aldus het bedrijf.

“Brilliance – wat zowel uitstraling als uitzonderlijk talent en intelligentie betekent – werd doelbewust gekozen vanwege de dualiteit van zijn betekenis. Bij elke vaart is het uiteindelijke doel van Virgin Voyages om onze passagiers een geweldige ervaring te geven en ze genoten te laten hebben van een van de beste vakanties van hun leven.

“Door het schip Brilliant Lady te noemen, wilden we ook de krachtige intelligentie van vrouwen over de hele wereld benadrukken. Brilliant Lady vertegenwoordigt de slimme, bedachtzame, grensverleggende geesten van vrouwen over de hele wereld – niet bang om hun intelligentie te tonen, zich bewust van hun belang, en vol vertrouwen in contact met hun eigen gevoel van eigenwaarde.”

Virgin zei dat de inzet voor het vierde schip, nu Brilliant Lady genaamd, en naar verwachting in 2023 gelanceerd zal worden, binnenkort zal worden onthuld.