Voorbereiding doop Discovery Princess

Televisiesterren en -presentatoren zullen zich verenigen als peetouders om het nieuwste Princess Cruises-schip, Discovery Princess, officieel te dopen.

Modeontwerper Randy Fenoli, chef-kok Alex Guarnaschelli, ontwerper en fabrikant van speciale effecten Adam Savage, en makelaar Page Turner zullen op 29 april samenkomen voor de maritieme naamgevingsceremonie in de haven van Los Angeles, volgens een persverklaring.

“Het samenbrengen van deze vier experts en persoonlijkheden om Discovery Princess te benoemen voor de lancering van ons nieuwste schip is een spannend moment voor Princess”, aldus John Padgett, president van Princess Cruises. “Onze indrukwekkende peetouders, die het beste vertegenwoordigen op het gebied van eten, stijl, verwondering en verkenning, brengen hun fantasierijke en inspirerende talenten samen om deze gedenkwaardige gelegenheid te vieren. We kijken ernaar uit om te onderzoeken wat we allemaal in de toekomst samen kunnen doen.”

Randy Fenoli – Geboren op een veeboerderij in Zuid-Illinois, is Randy de jongste van zeven kinderen. Gedreven door zijn fascinatie voor design, leerde Randy zichzelf op negenjarige leeftijd naaien. Op twintigjarige leeftijd ontving Randy een diploma als haarstylist en visagist. Randy’s passie voor mode en design leidde hem vervolgens naar het prestigieuze Fashion Institute of Technology in NYC. Van 2007-2012 werkte Randy als Fashion Director bij Kleinfeld Bridal Salon in New York, waar hij consulteerde met bijna 15.000 bruiden per jaar. Vandaag als de ster van TLC’s “Say Yes to the Dress”, “Big Bliss”, “Randy Knows Best”, “Randy to the Rescue”, “Say Yes to the Dress Benelux” en “Say Yes to the Dress America” , wordt hij gezien door miljoenen kijkers in ongeveer 150 landen. Randy is net klaar met het filmen van seizoen eenentwintig van SYTTD. Als de meest vertrouwde bron in de bruidsindustrie, is het Randy Fenoli’s missie om elke bruid “op te voeren, te verheffen en te empoweren” om de belangrijkste jurk in haar leven te kiezen en voor alle vrouwen om hun eigen persoonlijke schoonheid te realiseren.

Chef Alex Guarnaschelli – wereldberoemde chef-kok die, na het volgen van de La Varenne Culinary School in Bourgondië, Frankrijk, haar internationale culinaire reistraining begon in Parijs en New York met enkele van ’s werelds meest geprezen chef-koks, waaronder Guy Savoy en Daniel Boulud. In 2003 kreeg Guarnaschelli de kans om haar repertoire uit te breiden en de chef-kok te worden bij Butter, waar ze sindsdien haar eigen eclectische Amerikaanse en op de groene markt geïnspireerde menu heeft gecreëerd. Ze verscheen voor het eerst op Food Network in 2006 en maakte sindsdien deel uit van honderden afleveringen op het netwerk, waaronder als jurylid bij Chopped, co-host van The Kitchen, presentator van Supermarket Stakeout en ster van Alex vs. America. Ze is gastheer van de bekroonde digitale serie Fix Me a Plate en is de auteur van drie kookboeken, waaronder ‘Cook With Me: 150 Recipes for the Home Cook (2020).

Adam Savage – ontwerper en fabrikant van speciale effecten, tv-persoonlijkheid en producent, de oorspronkelijke gastheer van de voor een Emmy genomineerde Discovery-serie Mythbusters. Savage heeft zijn leven besteed aan het verzamelen van vaardigheden die hem in staat stellen te verbeelden wat in zijn brein zit en het waar te maken. Hij heeft alles gebouwd, van gigantische boeddha’s en futuristische wapens tot beeldende kunst. Zijn eerdere functies zijn onder meer operator, animator, grafisch ontwerper, timmerman, interieur- en decorontwerper, speelgoedontwerper, lasser en decorschilder. In 1993 concentreerde Savage zijn carrière in de special effects-industrie, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte door middel van meer dan 100 tv-commercials en een dozijn speelfilms, waaronder Star Wars Episodes I en II, Galaxy Quest en de Matrix-sequels. In 2003 werd hij gekozen om MythBusters te produceren en co-hosten. Veertien jaar, 279 afleveringen, 1.015 mythen, 2.950 experimenten, acht Emmy-nominaties en 83 mijl ducttape later eindigde die versie van de serie in maart 2016. Sindsdien heeft Savage MythBusters Jr. gehost, evenals een gloednieuwe serie, Savage Builds, die in 2019 in première ging op het Science Channel. Tegenwoordig is Savage de hoofdredacteur en leidende content creator bij Tested.com.

Page Turner – buitengewoon ondernemer, makelaar in onroerend goed, flipping-expert, uitvoerend producent, tv-presentator, visiestrateeg en oprichter van EGAP Real Estate en Do the Work, Inc. Na vele jaren te hebben gewerkt onder het toezicht van grote humanitaire organisaties zoals Magic Johnson, is Turner een self-starter en succesvolle ondernemer die al meer dan twee decennia een makelaar, flipper en investeerder is, een gepubliceerde auteur van “The GO Life”, eigenaar is van Do the Work, Inc. en BLW Productions, en is co -creator, uitvoerend producent en presentator van haar tweede hit HGTV-show Fix My Flip. Ze is een expert in alle facetten van residentieel vastgoed, flippen, investeren, bedrijven bouwen en doorzetten in moeilijke tijden. Als alleenstaande moeder van drie meisjes steunde Turner haar dochters (inclusief tweeling) uitsluitend via privéscholen en topuniversiteiten. Haar visie, veerkracht en arbeidsethos (haar motto is #dothework) hebben haar naar de top van haar branche gebracht.