Boek vanaf nu Silver Endeavour

Silversea Cruises heeft de algemene verkoop geopend voor het eerste seizoen van haar nieuwe Silver Endeavour.

Volgens een verklaring zal de Silver Endeavour vanaf 21 november 2022 12 reizen naar Antarctica ondernemen, variërend van vijf tot twintig dagen, tot en met maart.

“We zijn verheugd om de verkoop van de eerste reizen van Silver Endeavour te openen, waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid in ultraluxe expeditiecruises”, aldus Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea Cruises. “Silver Endeavour zal enkele van de meest afgelegen en extreme bestemmingen ter wereld ontsluiten en gasten verwelkomen in het kenmerkende comfortniveau van Silversea. Met state-of-the-art technologie, een van de hoogste ijsklasse ratings van alle expeditie cruiseschepen, en toonaangevende Zodiac- en expert-tot-gast ratio’s, zal ons nieuwste schip een unieke meeslepende expeditie-ervaring bieden aan onze bereisde gasten.”

“Van de meest geavanceerde expeditieschepen op zee, zal Silver Endeavour de expeditie-ervaring voor onze gasten naar een hoger niveau tillen wanneer ze vanaf november 2022 naar Antarctica vertrekt”, zegt Conrad Combrink, SVP Expeditions, Destination and Itinerary Management, Silversea Cruises. “Ik kijk ernaar uit om onze gasten te vergezellen op haar eerste reis, terwijl we over de Drake Passage vliegen om aan boord te gaan van Silver Endeavour op King George Island, diep in Antarctica op deze mijlpaalreis.”

Na het succes van de Crystal Esprit besloot Crystal cruises een expeditie schip te bouwen. Het schip werd op de MV werf in Stralsund gebouwd en kwam in 2021 in de vaart. Na het faillissement van het moederbedrijf van Crystal is het schip verkocht aan Silversea en werd het omgedoopt van Crystal Endeavor naar Silver Endeavour.