Bouwbegin voor AIDA Helios 1

Bouwbegin voor AIDA Helios 1

Op 21  februari is begonnen met de bouw van het nieuwe vlagenschip van AIDA Cruises

Bild könnte enthalten: im Freien

Na vier jaar en twee schepen verder gaat AIDA weer met de Meyer Werf in zee. AIDA had al en lange samenwerking van 2007 tot 2013. In deze tijd zijn de                                 AIDAdiva,AIDAbella AIDAluna,             AIDAblu,AIDAsol,AIDAmar en AIDAstella gebouwd.

Met de bouw van het eerste schip begint en nieuw tijdperk in de cruise-industrie. De helios klasse gaat onder het concept „Green Cruising“ 100 procent met LNG (Vloeibaar aardgas) varen. Ook hebben Carnival, Costa en P&O Australia en schip van deze scheepsklasse. Het eerste AIDA-Helios schip komt eind 2018 in de vaart en zal met de AIDAprima  de Canarische Eilanden bevaren.