Aftellen is begonnen voor MSC Meraviglia

Aftellen is begonnen voor MSC Meraviglia

Afbeeldingsresultaat voor msc meraviglia construction

Over precies 100 dagen word de MSC Meraviglia in Le Havre gedoopt.

De doop van de MSC Meraviglia zal in Le Havre worden gehouden op 3 juni 2017 en natuurlijk zal ook dit keer niemand minder dan Sophia Loren de doopmoeder zijn. De doop van de MSC Meraviglia in Le Havre een zeer speciale ceremonie is omdat het op de 500e verjaardag van de stad haven is .

Naast Sophia Loren zijn ook andere beroemdheden bij de doop zoals Gad Elmaleh, Patrick Bruehl en de band Kids United.

Het is het eerste schip van de vier Vista klasse van MSC. Het schip is 315 meter lang en 42 meter breed, 167 600 bruto ton groot en omvat 2.250 cabines en 820  hutten. Zo bieden ze accommodatie voor 5700 passagiers en 1536 bemanning.