Vasco da Gama gedoopt

Zondag is de Vasco da Gama officeel gedoopt in Bremerhaven. Het is het nieuwste schip van TransOcean en CMV. Zangeres Annett Louisan heeft het schip in het bijzijn van 450 genodigden gedoopt. Ook talloze beroemdheden als Gerit Kling, Frederic Böhle, Saskia Valencia en Claudia Wenzel hebben dit evenement niet gemist. Eerder werd de ceremoniële ceremonie geopend met het onthaal van alle gasten door Christian Verhounig, Managing Director van TransOcean Cruises, en Melf Grantz, burgemeester van Bremerhaven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s