Disney nieuwbouw heet…

Disney Cruise Line heeft vandaag bekend gemaakt wat de naam word van de eerste LNG nieuwbouw dat eind 2021 in de vaart zal komen. Naast de Disney Magic ,Disney Wonder, Disney Dream en Disney Fantasy zal het schip zal de naam Disney Wish gaan krijgen.

Het schip krijgt en tonnenmaat van 144.000 GT en zal 1.250 hutten bevatten. Hiermee zal dit schip iets groter worden dan de vorige twee schepen die in 2011 en 2012 in de vaart kwamen. Het is het eerste schip van drie die in 2021,2022 en 2023 in de vaart zullen komen. De schepen worden bij de Meyer Werf gebouwd.

Tweede Eiland

Tegelijk is ook van Disney bekend gemaakt plannen te hebben voor en tweede privé eiland. Nu zal het op Lighthouse Point ontstaan. Zo zal het niet meer dan 4 km van het privé strand van Princess cruises bevinden. Het zal om 3 vierkante kilometer gaan. Het zal aan beide kanten van het half eiland stranden hebben en drie meeren. De natuur zal verder met rust gelaten worden en tegelijk met de Disney Wish klaar zijn.