Aanpassing Hyperion klasse

AIDA heeft aangekondigd het Nightfly van AIDAprima en AIDAperla te sluiten. In 3 en 4 weken zal het Nightfly op de beide schepen sluiten. De ruimte zal alsnog gebruikt worden. Maar als de schepen het droogdok in moeten zal enkel en aanpassing vermoedelijk gedaan worden. Vermoedelijk was het Nightfly wel en goed concept, maar heeft het veel passagiers afgeschrikt omdat men 10 euro moest betalen voor en avond.

Of de Spray Bar ook verdwijnt is nog niet duidelijk. De AIDAprima gaat in 2021, en AIDAperla in 2023 het droogdok in.

Afbeeldingsresultaat voor AIDAprima spraybarMen kent het Nightfly en Spraybar ook meer als dat men erdoorheen loopt om naar de boeg te komen.

 

 

 

Het is al wel bevestigt dat de Tapasbar verdwijnt en word vervangen door en nieuw Outlet.