Laura Dekker doopt Hanseatic Inspiration

Hapag-Lloyd Cruises heeft Laura Dekker peetmoeder benoemd tot de nieuwe Hanseatic Inspiration, die op oktober in Hamburg zal worden genoemd.

Dekker, zeilster, werd beroemd door tussen 2010 en 2012 solo de wereld rond te zeilen.

De uitzonderlijke naamgevingsceremonie, in ware expeditiestijl, wordt georganiseerd door wetenschapsjournalist Ranga Yogeshwar.

“Laura Dekker is de perfecte doopmoeder voor ons nieuwe, internationale expeditieschip. Met haar enthousiasme voor de natuur, haar geest van avontuur en liefde voor de zee, vertegenwoordigt ze de essentie van expeditiecruises, “zei Karl J. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises. “Wij ondersteunen de Laura Dekker World Sailing Foundation van harte.”

Dekker zei: “Ik heb meer dan 50.000 zeemijl gevaren en ik blijf steeds meer klokken. Ik ben een motiverende spreker, auteur, wereldreiziger, professionele jachtschipper en jaag nog steeds mijn dromen na. Ik wil deze geest doorgeven aan jongeren via mijn zeilproject en hen motiveren en aanmoedigen. ”

Ga op dierenriemen en volg de naamgevingsceremonie op het water uit. Launches wil beschikbaar zijn voor diegenen die de expeditie rubberboten een beetje aan de avontuurlijke kant vinden. De ceremonie wil het schip zelf een podium zien worden.