Royal 6 krijgt naam

Princess Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het laatste schip van de Royal klasse de naam Discovery Princess zal dragen. In november zal het schip worden overgedragen Eerder was de planning dat het schip in 2022 in de vaart zal komen.

Het zesde Royal-Class schip is momenteel in aanbouw bij Fincantieri. De Royal klasse word al sinds 2012 op de Fincantieri werf in Monfalcone gebouwd.

De 3.660-gast Medallion Class Discovery Princess is gepland voor het debuut op 3 november 2021, op een zeven-daagse mediterrane en Egeïsche inaugurele cruise van Rome (Civitavecchia) naar Athene.

“Discovery Princess neemt onze gasten mee op de meest memorabele vakanties van hun leven en laat hen kennis maken met nieuwe bezienswaardigheden, nieuwe culturen en nieuwe ervaringen aan boord van elke reis”, zegt Jan Swartz, president van Princess Cruises. “Ontdekking is zowel een uitdrukking van ons merk als een belangrijk aspect van onze gastervaring. We weten dat Discovery Princess onze gasten cruisevakanties zal bieden die herinneringen creëren die ze een leven lang zullen koesteren en we zijn er trots op om een ​​belangrijke mijlpaal te markeren voor ons nieuwste schip aan de westkust. ”

Het eerste seizoen voor Discovery Princess omvat 30 afvaarten op 21 unieke routes naar meer dan 50 bestemmingen in 23 landen.