Sky Princess overgedragen

Vandaag is in Monfalcone bij de Fincantieri werf de Sky Princess aan Princess Cruises overgedragen.

Het is het vierde schip van de Royal klasse en is het nieuwste zusterschip van de Royal Princess(2013) Regal Princess (2014) en Majestic Princess (2016). Volgend jaar zal de Enchanted Princess in de vaart komen en in 2021 komt de Discovery Princess in de vaart en zal het laatste schip van deze klasse zijn. Het is ook inmiddels het 17e schip dat Fincantieri voor Princess cruises heeft gebouwd. Er zijn ook al twee nieuwe schepen van en nieuwe LNG klasse besteld die in 2023 en 2025 in de vaart moeten komen. De Maiden Voyage begint op 20 oktober en op 1 dezember word het schip in Ford Lauderdale verwacht.

Tot april 2020 zullen de Royal Princess, Regal Princess en Sky Princess vanuit Fort Lauderdale varen.