AIDAhelios 2 krijgt kiel en naam

Vandaag is bij de Neptun Werf de kiel gelegd van het tweede LNG Helios klasse schip van AIDA Cruises. Het schip zal de naam AIDAcosma krijgen.

AIDAcosma is het zusterschip van de AIDAnova en behoord dus ook tot de Helios klasse. Echter zullen en paar aanpassingen zijn. Dat is ook niets bijzonders, met nieuwe schepen hebt men en paar plekken waar nog wat te optimmeren valt. Zo zal het Casanova voortaan Mama Mia gaan heten zal zelfgemaakt Pasta hebben door en Italiaanse keuken. Het Beach House Restaurant zal in plaats van het Kookstudio komen en zal in crème en zandkleuren stralen.

Het schip zal 23 bars en 17 restaurants hebben zullen ook het Theatrium, Beachclub en Body & Soul Organic Spa terug te vinden zijn.

Echter zal het Four Elements niet meer aanwezig zijn. In plaats daarvan zal het en nieuw zonnedek hebben met en Infinity Pool, en Tribune zodat er weer lekker gefeest kan worden. Ook zal het Fun Park voor Teens hier gevestigd zijn.

het schip zal vanuit Kiel naar de Noorse fjorden van mei tot oktober 2021 bevaren.

Op