Star Breeze verlenging

Afgelopen dagen werd de Star Breeze verlengt met en middenstuk van 25,6 meter lang.

In februari 2020 zal de Star Breeze weer varen na een succesvolle verlenging. Ook volgen de zusterschepen Star Pride en Star Legend. Het kost Windstar Cruises de uitgebreide upgrade $ 250 miljoen.

Op

En op

De schepen, die ongeveer dertig jaar oud zijn en oorspronkelijk in Bremerhaven zijn gebouwd, zijn sinds 2014 en 2015 tot de Windstar-vloot behoren. Met de aangekondigde uitbreiding van 134 meter tot bijna 160 meter, verhoogt het bedrijf de capaciteit per schip tot 156 suites (voorheen 106 suites) of 312 passagiers (voorheen 212 passagiers). De renovaties staan ​​gepland tussen oktober 2019 en november 2020 en zullen tal van innovaties brengen: onder andere de machines zullen worden vervangen, nieuwe winkels en twee nieuwe restaurants worden gecreëerd, de fitness, het zwembad en de spa worden uitgebreid, de badkamers in de reeds gemoderniseerde bestaande suites en twee extra reddingsboten voor 90 personen bevestigd. Naast de toename van het aantal passagiers en het aantal bemanningsleden, blijft de vorige serviceverhouding 1,5: 1 maar bestaat.

Windstar Cruises werd opgericht in 1984 en exploiteert momenteel zes exclusieve schepen die het hele jaar door 150 verschillende havens bedienen. Met de uitbreiding van de Star-Class cruiseschepen neemt de vlootbrede capaciteitsverhoging met 24% toe.