Norwegian Encore problemen

Het einde van de Breakaway Era voor de Meyer Werf laat iets langer op zich wachten.

Eigenlijk zal de Norwegian Encore al lang aan Columbus Cruiseterminal in Bremerhaven moeten liggen om afgebouwd te worden. Echter ging het schip na en proefvaart weer terug naar Emshaven. Pas van het weekend ging het schip naar Bremerhaven. Het zal alsnog op tijd opgeleverd worden.

Met een tonnenmaat van circa 169.000 en ruimte voor 4.000 gasten zal is de Norwegian Encore het grootste schip van de Breakaway klasse en het laatste schip dat de Meyer Werf voor Norwegian Cruise Line heeft gebouwd. Norwegian Encore tussen 17 november 2019 en 12 april 2020 elke zondag vertrekken vanuit Miami en zevendaagse reizen maken naar de oostelijke Caraïbische eilanden.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s