Oasis terug in Florida

De Oasis of the seas is eindelijk terug in Florida na en bewogen seizoen in de middellandse zee. In heeft de Oasis en ongeluk gehad in Freeport tijdens en provisorisch Pitstop. De Oasis moest noodgedwongen de Atlantische Oceaan over naar Cadiz, waar het droogdok net geruimd was door de Carnival Sunrise.

De transformatie van $ 165 miljoen vond plaats in Cadiz, Spanje. Oasis of the Seas komt op 24 november 2019 weer in de vaart worden genomen en zal nieuwe ervaringen voor cruisers leveren. Deze nieuwe ervaringen omvatten de Ultimate Abyss, de grootste glijbaan op zee; Het Perfect Storm-trio van glijbanen, Splashaway Bay kinderaquapark, een vernieuwd, Caribisch zwembaddek; het eerste barbecuerestaurant, Portside BBQ, en meer. De grootste verandering van buiten af is ongetwijfeld de extra hutten die boven de brug zijn bijgebouwd.

En voor de oplettende is ook de schoorsteen weer symmetries. sinds 2015 hebben de Oasis en de Allure met een verbrede schoorsteen rondegevaren met scrubber erin verwerkt.

Afbeeldingsresultaat voor Carnival Glory meets Carnival LibertyIk persoonlijk vind het en mislukte verbetering van het aanzicht van het schip. Het schip lijkt nu en dubbel decks brug te hebben en het belemmerd het uitzicht wat je in het Solarium had. Carnival cruise Line heeft dit concept ook toegepast bij sommige schepen. Daar is het nog een geheel gehouden en was toch de brug het centrum en niet en onderdeel wat overschaduwd word. (maar bij de Glory is het ook verkeerd aangepakt vind ik) Na mijn mening hebben alleen de gasten die in die Suites zitten er profijt van het uitzicht wat het aanzicht van het schip niet ten goede komt.

Het architecturale wonder zal nog meer records breken wanneer het in mei 2020 naar de Big Apple gaat als het grootste cruiseschip dat vanuit de regio New York vaart. Oasis zal zich verplaatsen naar haar nieuwe zomerhuis op Cape Liberty in Bayonne, New Jersey, en biedt 7-daagse afvaarten naar de Bahama’s met bezoeken aan de nieuw getransformeerde privé-eilandbestemming van Royal Caribbean, Perfect Day op CocoCay.

Royal Caribbean heeft investering meer dan $ 1 miljard in het programma 10 cruiseschepen in vier jaar geïnvesteerd en raakt elk facet van de gastervaring om nieuwe sensaties en handtekeningervaringen te creëren die zijn ontworpen om elke generatie aan te spreken.