Seabourn Venture kiellegging

Seabourn heeft vandaag is op de scheepswerf T. Mariotti in San Giorgio di Nogaro, Italië de kiel gelegd van de Seabourn Venture.

Met de Seabourn Venture markeert de ceremonie van vandaag een belangrijke mijlpaal in de bouw van het eerste ultra-luxe speciaal gebouwde expeditieschip.

“Deze mijlpaal is altijd een spannend moment, omdat het een nieuwe stap voorwaarts betekent in een nieuw hoofdstuk van expeditie cruisen voor Seabourn en onze gasten,” zei Richard Meadows, president van Seabourn. “Ik ben ongelooflijk trots op de manier waarop onze vloot is blijven evolueren en meer dan drie decennia van de beste cruise-ervaring op zee heeft opgeleverd. Terwijl Seabourn Venture verder vorm krijgt, kijken we ernaar uit om meer details en hoogtepunten van haar vooruitgang in de komende maanden te onthullen. ”

Op heeft Seabourn als ijs test gedaan.

“T. Mariotti’s toewijding en toewijding aan de bouw van het eerste ultra-luxe expeditieschip voor Seabourn is groot en ik wil iedereen bedanken die al lang aan dit ambitieuze project heeft gewerkt”, zegt Marco Ghiglione, directeur van T. Mariotti. “Na een intense ontwerpfase betekent dit een nieuwe stap in de bouw van het schip, het resultaat van een gevestigde samenwerking met een grote partner als Seabourn.”