Jalesh Cruises krijgt tweede schip

De groeiende segmenten voor cruisetoerisme in het land zijn bruiloft, vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen, en jonge reizigers, zei strategisch adviseur Jalesh Cruises Rajiv Duggal. “Bestemmingsbruiloften worden nu langzaam uitgebreid tot cruise omdat we getuige zijn van een groeiende interesse in het segment en MICE is ook een enorm segment voor ons”, voegde hij eraan toe.

Jalesh Cruises van de Subhash Chandra-eigendom van Essel Group, die vorig jaar op 17 april zijn eerste schip Karnika voer, is van plan om tegen oktober 2020 een tweede schip te introduceren na een krachtige vraag naar cruisetoerisme in India.

“We zijn getuige geweest van een enorme vraag sinds Karnika op 17 april 2019 uit Mumbai vertrok. We zijn getuige van een enorme groei in boekingen. In dit kalenderjaar verwachten we een minimale groei van 35-40 procent in boekingen van vorig jaar,” Jalesh Cruises Strategisch adviseur Rajiv Duggal verteld ..