Seven Seas Splendour krijgt Doopmoeder

Regent Seven Seas Cruises, een van ’s werelds toonaangevende luxe oceaancruise lijnen, heeft onlangs aangekondigd dat de nieuwste rol van Christie Brinkley een eer is, die dient als doopmoeder voor Seven Seas Splendour. Een eeuwenoude maritieme traditie, de doopmoeder van een schip doopt het schip en is verantwoordelijk voor het verlenen van geluk aan het schip en aan alle gasten en bemanning die haar varen. Brinkley zal Seven Seas Splendor dopen in Miami op 21 februari 2020.

Christie Brinkley is een universeel geliefd pictogram dat wereldwijd synoniem is voor haar schoonheid, stijl en toewijding aan gezondheid en geluk,” zei Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Het is passend dat de doopmoeder van Seven Seas Splendor tijdloze elegantie, vitaliteit en verfijning weerspiegelt, aangezien Regent alle details van luxe aan boord van Seven Seas Splendor heeft geperfectioneerd. We zijn zeer vereerd dat Christie ons nieuwste schip zal dopen en zijn verheugd haar te mogen verwelkomen bij de Regent Seven Seas Cruises-familie. ”

Brinkley is verheugd om te dienen als doopmoeder voor Seven Seas Splendour, een ruim maar intiem schip met een bemanning van 542 bemanningsleden die 750 gasten verzorgen. (Dat is een uitstekende verhouding tussen bemanning en gast!)

“We leren het beste over de prachtige wereld om ons heen door nieuwe steden te verkennen, onszelf onder te dompelen in verschillende culturen en te communiceren met de gracieuze mensen die daar wonen”, zegt Brinkley. “We koesteren en onthouden deze momenten meer wanneer we ze ervaren met de mensen van wie we houden. De absoluut meest verkwikkende en luxueuze manier om de wereld rond te reizen is door over de zeeën te varen. ”